Kuulumisia vuosikokouksesta

27.3.2024

SBJ:n vuosikokous järjestettiin Laukaassa 24.3.2024. Keski-Suomen Beagle ry hoiti käytännön järjestelyt mallikkaasti. Puheenjohtajan tehtävää valittiin jatkamaan Raimo Hartikainen, ja johtokunta jatkaa entisellä kokoonpanolla. Käsittelyssä olleesta järjestön sääntömuutosesityksestä keskusteltiin rakentavasti. Esitykseen ehdotettiin keskustelun pohjalta pientä muutosta koskien pentuejäsenyyttä: Sen mukaan pentuejäsenen maksu päätettäisiin vuosikokouksessa, kuten vuosi- ja perhejäsenenkin maksut. Kokousväki päätti sääntöesityksen hyväksymisestä tällä muutoksella.

Vuosikokoukseen kuuluu oleellisesti myös ansioituneiden koirien ja beagleharrastajien palkitseminen. Kuvissa palkintojen saajat tuloksineen. Kaikki jaetut palkinnot on lisätty myös Palkitut-sivun listoille. Näiden lisäksi palkittiin vuoden paikallisyhdistyksenä Keski-Pohjanmaan Beaglekerho. Onnittelut kaikille menestyneille!

Ansiomerkkien saajat esittäytyvät oheisissa kuvissa. Kokousväki päätti myös Toivo Silmärisen hyväksymisestä järjestön kunniajäseneksi. Lämmin kiitos kaikille tekemästänne työstä beaglen ja beagleharrastuksen hyväksi.

Kiitos kokousväelle aktiivisesta osallistumisesta, hyvästä keskustelusta ja ideoista järjestön toiminnan kehittämiseksi!