Lehti

 

Suomen Beagle -lehden aineistopäivät vuonna 2023 Suomen Beagle -lehteen voi lähettää aineistoa sekä sähköpostilla että perinteisellä kirjeellä.  Ohjeet aineiston toimittamiseen alempana. Aineistopäivään mennessä saapunut aineisto julkaistaan seuraavassa mahdollisessa lehdessä. Huomioi, että ensimmäinen lehti ilmestyy jo helmikuussa!

Vuoden 2023 aineistopäivät:
Maaliskuun lehden aineisto 15.2. mennessä.
Kesäkuun lehden aineisto 15.5. mennessä.
Elokuun lehden aineisto 15.7. mennessä.
Joulukuun lehden aineisto 15.11. mennessä.

Suomen Beagle -lehden maaliskuun, kesäkuun ja elokuun numerot ilmestyvät ilmestymiskuukauden toisella viikolla, joulukuun lehti ilmestyy jouluviikolla.

Aineisto-ohje

Toimitus oikolukee ja valmistelee aineiston taiton vaatimaan muotoon. Aineistopäivään mennessä saapunut aineisto julkaistaan seuraavassa mahdollisessa lehdessä.

1. Sähköpostilla lähetettävässä aineistossa tulee kuvat ja teksti olla erillisinä tiedostoina, ei yhteen tiedostoon koottuina.

2. Tekstitiedoston alussa on hyvä mainita kaikkien kirjoittajien ja kuvaajien nimet. Mainitsethan, jos yksittäisessä kuvassa tulee näkyä kuvaajan nimi.

3. Kuvatiedostojen vähimmäiskoko on 500 kt. Alkuperäiset kuvatiedostot ovat yleensä tiedostokooltaan riittäviä. Älä lataa kuvia yhteisöpalvelimilta, esim. Facebook, Instagram, koska tiedosto on sinne ladatessa pakattu, eikä sen koko enää riitä lehtikuvaksi.

4. Jos tulostaulukot ovat erillisinä tiedostoina, niin liitä ne mukaan joko Excel- tai Word-tiedostoina.

5. Aineiston voi lähettää joko sähköpostilla tai kirjeitse: marjo.suutari@beaglejarjesto.fi tai Marjo Mikkola Koivumaanperäntie 588 92470 Tuomioja 6. Varmista aineiston perilletulo. Toimitus kuittaa perille saapuneen aineiston. Jos kuittausta ei kuulu kohtuullisen ajan kuluessa, niin ole yhteydessä toimitukseen, ja lähetä tarvittaessa aineisto uudelleen.

Valioilmoitus

Suomen Beagle -lehti julkaisee jäsentensä omistamien beaglein valioilmoitukset. Valioilmoitus julkaistaan seuraavassa mahdollisessa lehdessä sen jälkeen, kun valionarvo näkyy Suomen Kennelliiton KoiraNet-jalostustietojärjestelmässä.

1. Lähetä valioilmoitus osoitteeseen: marjo.suutari@beaglejarjesto.fi

2. Liitä mukaan kuva, jonka koko on vähintään 500 kt. Alkuperäiset kuvatiedostot ovat yleensä tiedostokooltaan riittäviä. Älä lataa kuvia yhteisöpalvelimilta, esim. Facebook, Instagram, koska tiedosto on sinne ladatessa pakattu, eikä sen koko enää riitä lehtikuvaksi.

3. Valioilmoitukseen tarvittavat tiedot koirasta: TITTELIT ja nimi, syntymäaika, rekisterinumero, koiran vanhempien nimet titteleineen + rekisterinumeroineen, omistaja(t) (etunimi sukunimi, paikkakunta), kasvattaja(t) (etunimi sukunimi, paikkakunta).

4. Tiedot koiran tuloksista: Näyttelyt: Paikka, päivämäärä, tulos, tuomari (etunimi sukunimi), vanhin tulos ensin.  Ajokokeet: Paikka päivämäärä BEAJ- L tai P pisteet, ylituomari (etunimi sukunimi). Vanhin tulos ensin.

EK-ilmoitus

EK-ilmoitus julkaistaan seuraavassa mahdollisessa lehdessä sen jälkeen, kun EK-nro näkyy tietokannassa.

1. Lähetä EK tiedot osoitteeseen: marjo.suutari@beaglejarjesto.fi

2. Liitä mukaan kuva, jonka koko on vähintään 500 kt. Alkuperäiset kuvatiedostot ovat yleensä tiedostokooltaan riittäviä. Älä lataa kuvia yhteisöpalvelimilta, esim. Facebook, Instagram, koska tiedosto on sinne ladatessa pakattu, eikä sen koko enää riitä lehtikuvaksi.

3. EK-ilmoitukseen tarvittavat tiedot: EK nro, nimi, rekisterinumero, omistaja(t) (etunimi sukunimi, paikkakunta).

ARVOISA YHTEISTYÖKUMPPANI

Suomen Beaglejärjestö on valtakunnallinen rotujärjestö, jolla on noin 1200 henkilöjäsentä. Suomen Beaglejärjestö keskittyy ajavan beaglerodun ylläpitämiseen ja kehittämiseen Suomessa. Rotuna beagle on eräs vanhimpia ja tunnetuimpia metsästyskoirarotuja.

Suomen Beagle -lehti on ilmestynyt vuodesta 1968 ja on suomalaisen beagleharrastajan oma lehti. Lehti on tarkkaan luettu ja sisällöltään monipuolinen. Suomen Beagle -lehti ilmestyy neljä (4) kertaa vuodessa. Lehden painosmäärä on 1300 kappaletta ja sivumäärä noin 80 sivua per lehti.

Ilmestymiskuukaudet ovat maalis- kesä- elo- ja joulukuu. Joulukuun numero ilmestyy jouluviikolla, muut ilmestymiskuukauden toisella viikolla.

Aineiston on oltava toimituksessa ilmestymiskuukautta edeltävän kuukauden 15. päivään mennessä.

Lehden koko on 172 x 250 mm, 4-värijulkaisu.

Päätoimittaja: Raimo Hartikainen
Toimittaja: Marjo Mikkola
Lehden paino: Lehtisepät Oy, Lahti

Ilmoitushinnat
1/1 sivu 200 euroa
½ sivua 120 euroa
¼ sivua 70 euroa
3. sivu 250 euroa
4. kansi 350 euroa

Ilmoitusmyynti
Raimo Hartikainen
0400 941748
Porolammintie 86
73500 Juankoski
raimo.hartikainen@beaglejarjesto.fi

Ilmoitusmyynti & ilmoitusaineisto
Marjo Mikkola
0400379026
Koivumaanperäntie 588
92470 Tuomioja
marjo.suutari@beaglejarjesto.fi

Päivitetty 27.3.2023