yhteispohjoismaiset beaglein jalostuspäivät kokkolassa 30.-31.7.2016

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna järjestetään Kokkolassa, Suomessa, yhteispohjoismaiset jalostuspäivät. Päivien teemana on tarkastella beaglen nykytilannetta Pohjoismaissa ja hahmotella mahdollisuuksia jalostusyhteistyön lisäämiseksi Suomen, Ruotsin ja Norjan kesken. Nykyisin näiden kolmen maan koirat muodostavat omat populaationsa, joiden välillä tapahtuu kuitenkin jonkun verran verenvaihtoa yksittäisten kasvattajien aktiivisuuden ansiosta.

Jotta jalostusyhteistyö olisi helpompaa ja jotta tietoa olisi mahdollisimman helposti saatavissa, tulisi myös jalostusorganisaatioiden yhteistyötä nykyisestä lisätä. Riviharrastajien kynnys maiden rajojen ylittämiseen esimerkiksi siitosyhdistelmiä harkittaessa on nykyisellään vielä turhan korkea. Muun muassa näitä asioita ja niihin mahdollisesti löydettäviä ratkaisuja pohditaan porukalla Kokkolassa, Hotelli Kaarlessa 30 - 31. 7.

Jalostuspäivät on tarkoitettu kaikille beagleharrastajille. Mikäli olet edes joskus harkinnut käyttäväsi naapurimaan urosta nartullesi tai mikäli olet joskus harkinnut hankkivasi beaglen pennun jostakin naapurimaasta, on tämä tilaisuus juuri sinulle. Esitykset tulkataan ja päivien aikana jaettava materiaali on saatavissa sekä suomen-, että ruotsinkielisinä.

Tapahtuman ohjelma tästä

Tervetuloa Kokkolaan!