Suomen Beaglejärjestö - Foorumin päävalikko   SUOMEN BEAGLEJÄRJESTÖ
 ALKUUN  BEAGLE-INFO  HAKEMISTO  JÄRJESTÖ  JALOSTUS  TIETOKANTA  TULOKSIA  FOORUMI  VIESTIT
OhjeOhje  HakuHaku  Omat tiedotOmat tiedot  Yksityiset viestitYksityiset viestit  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään

Ohjeita foorumin käyttöön

 
Tämä foorumi on lukittu, et voi kirjoittaa uusia viestejä, vastata vanhoihin tai muokata viestejä   Tämä aihe on lukittu, et voi muokata vastauksia tai kirjoittaa uusia vastauksia    Suomen Beaglejärjestö - Foorumin päävalikko -> Info
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
admin  
Site Admin


Liittynyt: 12 Elo 2004
Viestejä: 68

LähetäLähetetty: Ke 25.08.2004 23:30    Viestin aihe: Ohjeita foorumin käyttöön Vastaa lainaamalla viestiä

1 ) Vain rekisteröitynyt käyttäjä pääsee kirjoittamaan viestejä foorumille.

2 ) Rekisteröitymisen yhteydessä on annettava neljä pakollista tietoa: käyttäjätunnus, etu- ja sukunimi, salasana sekä toimiva sähköpostiosoite. Käyttäjätunnus voi olla lyhennys omasta nimestä, lempinimi tms. Pieni hetki kannattaa käyttää käyttäjätunnuksen miettimiseen, aivan hyvin se voi olla oma nimikin. Salasanan saa itse valita. Sähköpostiosoite tarvitaan rekisteröitymisen.

Muut tiedot ovat vapaaehtoisia. Näitä vapaaehtoisia tietoja voit muuttaa koska tahansa myöhemmin (linkki Käyttäjätiedot).

3 ) Rekisteröinnin yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen lähtee viesti välittömästi. Sisään pääsee kirjautumaan vasta, kun olet aktivoinut tunnuksesi postissa olevan aktivointilinkin kautta.

4 ) Foorumin ylläpitäjinä toimivat Suomen Beaglejärjestön nimeämät henkilöt. Jos on kysyttävää, lähetä viesti sähköpostilla osoitteeseen foorumi(at)beaglejarjesto.fi.

5 ) Kahdella käyttäjällä ei voi olla samaa käyttäjätunnusta eikä samaa sähköpostiosoitetta. Toisena rekisteröityvän on keksittävä uusi käyttäjätunnus, jos tunnus on jo käytössä. Kirjautuessa ei ole merkitystä isoilla ja pienillä kirjaimilla, vaikka käyttäjätunnuksen kirjaimet esitetäänkin sen mukaan, mitä rekisteröityessä on kirjoittanut.

6 ) Sähköpostiosoitteen voi kukin käyttäjätiedoissaan piilottaa, jolloin se ei näy kenelläkään. Osa on näin tehnyt, osa taas ei. Paikkakuntatiedon voisi jokainen täyttää, jos ei ole sitä jo tehnyt. Harrastustietoja, ammattia, kotisivun osoitetta jne. voisi olla hauska tutkailla, kun haluaa saada selville, minkälaisen henkilön kanssa oikein on tekemisissä. Jokainen tehköön niin kuin haluaa.

7 ) Allekirjoitus: -kohtaan voi sitten lisätä, mitä haluaa. Vaikka nimensä tai "mottonsa".

8 ) Käyttäjätunnusta ja sähköpostiosoitetta EI saa muuttaa rekisteröinnin jälkeen! Tai jos onnistuu ne muuttamaan, niin Foorumille kirjautuminen ei enää onnistu.

9 ) Käytä osoitteena aina http://www.beaglejarjesto.fi/foorumi , niin cookiet toimivat sisäänkirjautuessa. Foorumisofta muistaa näin kirjautumisesi. Vaikka sisään pääsee osoitteilla, joista puuttuu edestä www tai jotka on kirjoitettu muodossa beaglejarjesto.fi, niin automaattiinen sisäänkirjaus toimii vain "virallisella" osoitteella www.beaglejarjesto.fi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Tämä foorumi on lukittu, et voi kirjoittaa uusia viestejä, vastata vanhoihin tai muokata viestejä   Tämä aihe on lukittu, et voi muokata vastauksia tai kirjoittaa uusia vastauksia    Suomen Beaglejärjestö - Foorumin päävalikko -> Info Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa

Suomen Beaglejärjestö - Finska Beagleklubben r.y


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group