SUDET!!!

Aiheet jotka eivät sovi muiden katekorioiden alle.

Valvojat: Titi Rolin, ansa

Eppu06
Viestit: 60
Liittynyt: Pe 26.05.2006 13:32

SUDET!!!

Viesti Kirjoittaja Eppu06 »

Puumalassa sudet veivät su-ma välisenä yönä pihasta sekarotuisen pystykorvan...Pää ja panta vaan jäljellä.....saattaapi olla koko lauma siellä päin liikkeellä...Olkaahan kaikki varuillanne niiden kanssa kun aloitus alkaa huomenna...Itsekki mestästelen siellä päin, että enpä tiedä mitä tekis aloituksen kanssa huomenna...Kaikille kuitenkin hyviä metsästysreissuja
hanna-r
Viestit: 103
Liittynyt: La 18.02.2006 21:03
Viesti:

Viesti Kirjoittaja hanna-r »

Sudet veivät reilu kuukausi sitten Joroisista myös koiran pihasta. Pystykorva tämäkin. Eli niitä on nyt melko paljon liikenteessä, taas.
Sohvi
Viestit: 772
Liittynyt: La 29.10.2005 16:38

Viesti Kirjoittaja Sohvi »

Saisipa ihmiset kerranki jotain aikaan ja päätettäis luopua ylimääräsistä susista. Meillä niitä pyörinyt jo pitkään ahkerasti... :(
Maria-Riitta Huhta
Viestit: 185
Liittynyt: Pe 06.10.2006 14:43

Viesti Kirjoittaja Maria-Riitta Huhta »

Onkahan kellään tietoan kuin tääl Pohjanmaal susia per.... on?
Ja missä päin laumailemat, kun itselle ei ole tullut mitään tietoa niin olisko niin ettei meillä mukamas niitä ole :!:
Wiken emäntä
Viestit: 17
Liittynyt: Su 08.07.2007 9:30

Viesti Kirjoittaja Wiken emäntä »

olen kuullut sellaisenkin susipuheenvuoron, että kun susia on liian vähän, ne eivät saalista enää isoissa laumoissa. Yksinäinen susi ei saa niin helposti metsäriistaa, joten se hankkii ravinnon sieltä, mistä helpoiten saa. En ole metsästäjä, enkä tunne asioita sen paremmin, mutta aiheesta olisi mukava kuulla lisää asiallisia kirjoituksia.

Susi on eläin, jonka vihaamisen juuret ovat pitkällä historiassa. Harvoin muistetaan kunnioittaa sitä, että koiratkin niistä polveutuvat. Metsässä on paljon muitakin saalistajia. Olen kuullut, että iso petolintukin voi koiran viedä ilveksistä ja ahmoista puhumattakaan. Jää koiria muuten autojenkin alle.

Kertokaahan mielipiteitänne susi- ja muusta petokannasta? Onko laumateoria jonkun mielestä virheellinen?
Maria-Riitta Huhta
Viestit: 185
Liittynyt: Pe 06.10.2006 14:43

Viesti Kirjoittaja Maria-Riitta Huhta »

Jäähän koiria tosiaan autonalle, joo! Mutta susia rauhoitetaan entistä enempi ja jos nyt jätetään sitten kokonaan koirat pois niin kuullut olen että monen muksun kouluteitä aamuisin vaarantavat, niin mennäänkö tässä "rauhoituksessa" nyt sitten ihan oikeaan suuntaan kun sudet saattelee mukulat kouluteillä :evil:
MakeW
Viestit: 96
Liittynyt: To 26.10.2006 18:50

Viesti Kirjoittaja MakeW »

Mitähä tuoho susassiisee oikee sanos, miekii oo ain mehästelt rajapinnas susalueil ja o varmaa käyt hyvä tuuri, ku ei oo sattunt mittää.
Sen tiijä, et samoil paikoilkii o liikut, ku muil o näköhavaintoi. Yhe sue näin metält tulles muutama vuos sitte ja samal alueel. Sillo, ku niil ol penikoi usseemp vuos nii ol aika paljo vahinkoi, samate yksinäiset "häiriköt" aiheuttaa niitä.
Normaali sue saalistus kohistuu kyl hirvielläimii laumois. Kyl niihe kans o opittava elämää muualkii Suomes, ku itärajal - nii ainakii päättäjii mielest!
asippa
Viestit: 60
Liittynyt: Su 30.10.2005 17:05
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja asippa »

Sanomalehti Kaleva 02.09.2007

Susiemo pentuineen ahdisteli marjastajaa Muhoksella!!!!
Onneksi susi valitsi kohteekseen miehen, eikä mukana olleita tyttöjä??
Mies sai kepillä huitoen suden perääntymään,

Asiantuntija Pulliaisen huvittava kommentti oli, että epätavallista käytöstä. Emo käyttäytyi kuulemma karhumaisesti ????

Asiantuntijan kommentin olis odottanut olevan, että näin käyttäytyvä susi on viipymättä eliminoitava pentuineen.

Susiperhe on jo pitemmän aikaa liikkunut Muhoksen keskustan tuntumassa.
sissa
Viestit: 51
Liittynyt: Ma 22.05.2006 13:45

Viesti Kirjoittaja sissa »

Jännä juttu:jos karhu rupeaa viihtymään ihmisasumuksen liepeillä ja ottaa kontaktia ihmisen tai kotieläinten kanssa,se on heti häirikkökarhu ja saa matkan paremmille "hunajamaille".Mutta jos susi näyttäytyy ihmisille ja popsii muutaman koiran suihinsa,sitä pitää SUOJELLA!!!
Maria-Riitta Huhta
Viestit: 185
Liittynyt: Pe 06.10.2006 14:43

Viesti Kirjoittaja Maria-Riitta Huhta »

Äläpä kuule muuta sano :evil: Pitäis siis oppia "elämään" susien kans, voi hela mutta Suomes nyt muutenkin päätetään mitä vain. Ei oo ennenkään muksuja kuljetettu takxilla susien takia vai onko, noh valtio maksaa ja onhan ne hianoaja elukkoja ainakin toisten mielestä.

Pieni kysymys aiheesta toiseen kun en viitsi enää samaa aihetta aukaista kun se kuitenkin lukitaan niin lukitkaa sit tää, taas kerran......

KOSKA KIRPPUTORIOSIO AUKAISTAAN tai siis siitä edes minulle vastattais yv.nä?
[/u]
Sohvi
Viestit: 772
Liittynyt: La 29.10.2005 16:38

Viesti Kirjoittaja Sohvi »

Maria-Riitta Huhta kirjoitti: KOSKA KIRPPUTORIOSIO AUKAISTAAN tai siis siitä edes minulle vastattais yv.nä?
[/u]
Palauteosioon ainakin laitettiin että laitetaan toivelistalle vai mihin sitten laitettiinkin. :D Siinä varmaan vastaus.
Sinttura & Junttura
Viestit: 770
Liittynyt: To 22.09.2005 8:45
Paikkakunta: Haapajärvi
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sinttura & Junttura »

^Bitti avaruuteen ne laitetaan. Eipähän tuota ole "beagle harrastuksen monet muodot"-vanhentunutta Särmän kirjoittamaa tekstiäkään muutettu, eli beagleharrastus on yhä vuodessa 1968 ja vain beagle tarvitsee näyttelytuloksen ennen kokeesen osallistumista :roll:

Täälläpäinhän ne tappoi karhun josta tuli riesa kyläläisille...kävi mm. syömässä mehiläispesiä yms. ja tunkeutui pihoihin.
Tärkeintä ei ole se, mitä tietää, vaan se mikä juolahtaa päähän juuri oikealla hetkellä.
Maria-Riitta Huhta
Viestit: 185
Liittynyt: Pe 06.10.2006 14:43

Viesti Kirjoittaja Maria-Riitta Huhta »

No eipä ole ihme et sanovat "ettei kokeisee voi osallistua kun ei ole sitä näyttelytulosta" =D>

Täs joskus katselin tietokannasta koiria niin sinne oli ilmaantunut sellanen "hieno" oivallus et näkee päivälleen miten vanha sun koiras on, jep ompa tärkiä tämäkin asia :roll:

Koskas meillä PÄIVITETTÄIS sivuja, kun tuskin se päivitys täällä foorumilla palvelee niitä jotka haluavat tietoa rorusta hakea?
ansa
Viestit: 411
Liittynyt: To 22.09.2005 19:15
Paikkakunta: Loimaa

Viesti Kirjoittaja ansa »

Juu, kyllä on tässä uuden rodun piiriin hypätessään huomannut, että aikas lapsenkengissä on beaglejärjestön nettisivujen ym. ylläpito kun moneen muuhun vertaa...Toki tätä hommaa vapaaehtoisesti tehdään, ja jos ei aikaa ja halua liikene niin ei ne sivut itsestään kehity. Eikä ketään pakottakaan voi.
Maria-Riitta Huhta
Viestit: 185
Liittynyt: Pe 06.10.2006 14:43

Viesti Kirjoittaja Maria-Riitta Huhta »

Toki joo, "vapaaehtoista" on mutta toisille kyllä maksetaan "kuluista" niin odottais silloin rahoille vastinetta. Vanhakansa on tyytyväisiä siihen mitä on tarjolla mutta onko uudet harrastajat ja se on mielestäni hyvä kun osataan vaatia kun vaatimukset ei kuitenkaan ole mitään kohtuuttomia, vai onko :?:
Vastaa Viestiin