Beaglejärjestön tuotteita?

Aiheet jotka eivät sovi muiden katekorioiden alle.

Valvojat: Titi Rolin, ansa

Vastaa Viestiin
Juha
Viestit: 354
Liittynyt: Ti 11.10.2005 8:46
Paikkakunta: Järvenpää

Beaglejärjestön tuotteita?

Viesti Kirjoittaja Juha »

Onkos koskaan Suomen Beaglejärjestöllä ollut myynnissä järjestön tuotteita? Paitoja, lippiksiäm hihamerkkejä, tarroja yms. järjestön logolla? Nyt ei enää tälle joululle kerkeä, mutta tuli tuossa mieleen, että olisi muutamalle beaglehenkilölle voinut sellaisia jouluksi hankkia. Ja miksei itselleenkin.

Järjestö saisi näistä pienet provikat homman pyörittämiseen tai tuotot ohjattaisiin vaikkapa terveystutkimushankkeisiin tms.

Onko ollut tai onko suunnitteilla?
VvM
Viestit: 546
Liittynyt: La 15.10.2005 5:00
Paikkakunta: Ruotsalo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja VvM »

Täksi jouluksi ehtii vielä hankkia beagletuotteita!
Perinteisesti Ajovoittaja-ottelun järjestäjällä on ollut beagleen ja harrastukseen liittyviä tuotteita myynnissä. Tuotteiden myynnillä on aika iso merkitys jokaisen Ajovoittaja-ottelun rahoittamiselle.
Lapualla oli jo ensi vuoden tuotteet myynnissä, niistä useampi sopii hyvin myös lahjaksi. Kiinnostuneiden kannattaa ottaa yhteyttä järjestävän yhdistyksen sihteeriin Sanna Saloseen hän osaa varmasti neuvoa lisää.

sanna.salonen@saunalahti.fi

:D
Juha
Viestit: 354
Liittynyt: Ti 11.10.2005 8:46
Paikkakunta: Järvenpää

Viesti Kirjoittaja Juha »

Ok. Käsittääkseni ko. tuotteet on kuitenkin aina Ajovoittaja-logoilla ja teksteillä. Eipä se nimi miestä tai tuotetta pahenna, mutta lähinnä ajattelin nimenomaan Beaglejärjestön logoa yms.
sanna
Viestit: 1
Liittynyt: Su 05.11.2006 22:58

Beagle tuotteet

Viesti Kirjoittaja sanna »

Ajovoittaja-07 varteen meillä on myynnissä tarroja,hihamerkkejä, lakkeja sekä Vehmaalaisen sepän tekemiä pronssisia beagle-koruja ja pinssejä. Korut ja pinssit ovat ilman ajovoittaja tekstejä. Päävarastonhoitajana :D tuotteiden suhteen häärii Kiutun Matti, joka antaa lisäinfoa ja ottaa tilauksia vastaan numerossa 050-5500509.
Terveisin Sanna
Maria-Riitta Huhta
Viestit: 185
Liittynyt: Pe 06.10.2006 14:43

Re: Beagle tuotteet

Viesti Kirjoittaja Maria-Riitta Huhta »

Koruista voin kertoa että ovat erittäin kauniita ja "aidon" beaglen näköisiä laattoja , kauniita ovat! Tuli ostettua Lapulta heti semmonen, ei olis voinu jättää ostamatta :wink:
Sohvi
Viestit: 772
Liittynyt: La 29.10.2005 16:38

Re: Beagle tuotteet

Viesti Kirjoittaja Sohvi »

Maria-Riitta Huhta kirjoitti:Koruista voin kertoa että ovat erittäin kauniita ja "aidon" beaglen näköisiä laattoja , kauniita ovat! Tuli ostettua Lapulta heti semmonen, ei olis voinu jättää ostamatta :wink:
Kauniita tosiaan ;) Itellä myös hopea ja pronssinen.
Vastaa Viestiin