Suomen Beaglejärjestö - Foorumin päävalikko   SUOMEN BEAGLEJÄRJESTÖ
 ALKUUN  BEAGLE-INFO  HAKEMISTO  JÄRJESTÖ  JALOSTUS  TIETOKANTA  TULOKSIA  FOORUMI  VIESTIT
OhjeOhje  HakuHaku  Omat tiedotOmat tiedot  Yksityiset viestitYksityiset viestit  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään

Pohjois-Savon piirinmestaruusottelu 2022

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Suomen Beaglejärjestö - Foorumin päävalikko -> Ajokokeiden tulokset
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Tero  Liittynyt: 18 Hei 2011
Viestejä: 383
Paikkakunta: Kuopio

LähetäLähetetty: Ke 12.10.2022 21:35    Viestin aihe: Pohjois-Savon piirinmestaruusottelu 2022 Vastaa lainaamalla viestiä

POHJOIS SAVON PIIRINMESTARUUS BIRGITTA KINNUSEN JORLAIN RIITULLE

Punttisilimässä pidettiin 12.10.2022 Pohjois-Savon piirinmestaruusottelu. Ylituomariksi olimme saaneet Lea Tuovisen. Edellisen illan sää ei vaikuttanut lupaavalta kovan tuulen sekä vesisateiden osalta, mutta onneksi yöllä taivas kirkastui ja tuulikin sitä myöten asettui. Aamulla olosuhteet tuntuivat erittäinkin mainioilta.

Tänä vuonna kokeeseen osallistui 8 koiraa ja kaikki olivat jatkokelpoisia. Enempäänkin on alueellamme tällä hetkellä mahdollisuudet, mutta loukkaantumiset sekä juoksut karsivat muutamia koiria pois. Pidetään huolta, että jatkossakin meillä on koiria kokeessa ja erityisesti myös niitä kokeita järjestämässä.
Puuhailtiin myös Tracker/Ultracom liveseurannan parissa ja perinteisesti minuuttejakin ilmoiteltiin. Pientä näkyvyyttä uloskinpäin touhuistamme. Ja mikäpäs oli hommia esitellä kun tulostaso muodostui kertakaikkisen komeaksi.

Ryhmä toisensa jälkeen kävi Lean juttusilla ja siitäpä matka taittui Pekkosen Ismon loihtimalle todella hyvälle lihakeitolle. Kerrankin oli keittoa, jossa ei lihapala toistaan etsinyt ja maku erinomainen.

Lihapadat nautittuamme päästiin jännittämään päivän tuloksia. Arvottiin muutamia pikkujuttuja liveen osallistuneiden koirien sekä kokeen tuomareiden kesken. Sitten varsinaiseen asiaan ja Lean loppupuheenvuorossa kävi ilmi todella kova tulostaso. Samoin Lea kehui päivän tuomaritoimintaa esimerkilliseksi.

Piirinmestariksi 2022 kovalla 82,50 pisteen BEAJ-1 tuloksella Birgitta Kinnusen omistama Jorlain Riitu. Toiseksi myöskin hienon 78.75 pisteen BEAJ-1 tuloksen ajoi Harri Räbinän omistama Tenu. Tenusta myös samalla FI KVA. Onnea Harrille uudesta valiosta! Kolmanneksi ja viimeiseksi jatkoon päässeeksi Raimo Hartikaisen Konttikuusen Elmo. Elmo ajoi 68.71 pisteen BEAJ-1 tuloksen.
Tarkan tulosliuskan pääset tutkimaan alla olevasta linkistä:

https://koiratietokanta.fi/ajokoetulokset/Siilinjarvi_20221012.htm

PS Beaglen hallitus kiittää kaikkia kokeeseen osallistuneita ja järjestelytouhussa mukana olleita hienosta tapahtumasta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Suomen Beaglejärjestö - Foorumin päävalikko -> Ajokokeiden tulokset Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa

Suomen Beaglejärjestö - Finska Beagleklubben r.y


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group