metsästysmaiden pinta-ala

Aiheet jotka eivät sovi muiden katekorioiden alle.

Valvojat: Titi Rolin, ansa

Vastaa Viestiin
pakko päästä
Viestit: 14
Liittynyt: Pe 19.02.2010 19:50
Paikkakunta: raasepori

metsästysmaiden pinta-ala

Viesti Kirjoittaja pakko päästä »

tervehdys kaikille. minkä kokoista metsästys aluetta pitäisitte miniminä beaglen ajolle? kun hallinnassani olevista maista myytiin iso osa siis maan omistaja myi metsää ja nyt jäi jäljelle vain 50 hehtaaria. kyseinen pläntti on vain noin 1.2 km leveä ja molemmin puolin leveys aluetta on riskit... toisella puolen on vr rata ja toisella puolen valtatie... hehtaarit koostuu siis pitkästä ja kapeasta soirosta ja uusi maan omistaja haluaa pitää metsästys oikeuden jatkossa vain itsellään.... edellisen maan omistajan kanssa mulla oli vain suullinen sopimus vuosi kerrallaan... kun ei toinen osapuoli halunnut mitään paperille... uskaltaisiko tuolla vielä päästää koiran töihin? vai meneekö lapio hommiksi heti kättelyssä? :(
Urho -76
Viestit: 107
Liittynyt: To 17.07.2008 20:40
Paikkakunta: Keski-Pohjanmaa

Viesti Kirjoittaja Urho -76 »

En päästäisi koiraa irti noin lähellä junarataa. Aikoinaan olen nähnyt kun intercity pyyhkäisi ohi koiran ollessa ratapenkalla. Se riitti.
pakko päästä
Viestit: 14
Liittynyt: Pe 19.02.2010 19:50
Paikkakunta: raasepori

Viesti Kirjoittaja pakko päästä »

tuota vähän uumoilinkin. paksulla lumella ehkä voisi vielä kokeilla kun hanki hidastaa menoa mutta siitä saa vain haaveilla kun asuu raaseporin alueella etelä-suomessa. pitääpi vielä kysyä että löytyykö ketään raaseporin alueelta joka haluaisi vuokrata mettä maita? / löytyisikö sellaista maan omistajaa joka olisi vailla metsästys kaveria ja koiraa. sellanen pari valjakko olisi tarjolla.
Vastaa Viestiin